Guldvinderne fejres på Københavns Rådhus
Søndag vandt det danske herrelandshold guld ved VM i Håndbold efter en forrygende finale mod Norge. I morgen kan spillerne modtage danskernes hyldest fra balkonen på Københavns Rådhus.

Københavns overborgmester Frank Jensen (S) tager i mod spillerne og ønsker tillykke, hvorefter de går ud på balkonen for at blive hyldet, at de mange tusinde danskere, som forventes at lægge vejen forbi Rådhuspladsen for at fejre VM-heltene. Efter turen på balkonen er der reception og rådhuspandekager indenfor i Rådhuset.

Og det er en glad overborgmester, som ser frem til at fejre de danske spillere:

– Danmark er verdensmestre! Håndboldherrerne har leveret en sportspræstation i absolut verdensklasse. Jeg ønsker vores VM-vindere et kæmpe tillykke og glæder mig til at byde på rådhuspandekager og fejre triumfen på Københavns Rådhus,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

Det er første gang nogensinde, at et dansk herrelandshold vinder VM-guld i håndbold. Derfor er glæden også stor i Dansk Håndbold Forbund.

– Det er svært at beskrive, hvor stort et øjeblik det her er i dansk sportshistorie. Det bliver ikke meget større end at vinde VM-guld, og når det endda gøres på hjemmebane, er det endnu større. Guldmedaljen står til evighed som et symbol på den enorme fest, vi har haft i København og Herning. Jeg glæder mig på vegne af hele dansk håndbold til modtagelsen på Rådhuspladsen, hvor guldet fejres med de fans, som har båret drengene gennem hele turneringen”, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund Morten Stig Christensen.

Programmet for hyldesten på Rådhuset:

17.00 Holdet ankommer på Rådhuspladsen og går i festsalen.
Velkomsttale ved overborgmester Frank Jensen og øvrige talere.
17.25: Hyldest fra balkonen.
17.30: Reception og rådhuspandekager.
18.00: Overborgmesteren tager afsked med holdet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.