Passager til buschauffør: Ta’ hjem til bananplantagen

En 32-årig mand fra Roskilde er blevet sigtet for diskriminerende udtalelser efter en epsiode i buslinje 600S lørdag formiddag.

Episoden fandt sted kort før middag, da passageren, som er etnisk dansk, mente at det tog for lang tid, da chaufføren ville kontrollere hans digitale billet. Den 32-årig mandlige passager kaldte buschaufføren for nedladende ting og bad ham bl.a. om ”at tage hjem til bananplantagen”.

Det ville chaufføren selvfølgelig ikke findes sig i, så han holdt bussens døre lukkede og kontaktede politiet for at anmelde passageren. Politiet kom frem til stedet og sigtede buspassageren diskriminerede udtalelser over for buschaufføren. Den sigtede kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.