12-årig pige kørt ned af rød Porsche – bilist stak af fra uheldet

Den røde Porsche køres væk efter uheldet i krydset ved Biltris. (Dash cam/Privatfoto)

Den røde Porsche køres væk efter uheldet i krydset ved Biltris. (Dash cam/Privatfoto)


I går eftermiddag blev en 12-åIrig pige fra Jægerspris kørt ned af en rød Porsche ved Bilstris i Hornsherred.

Uheldet skete kl. 14.55 i krydset Elverdamsvej/Biltris Gade/Hornsherredvej da hun gik over vejen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kørte den røde Porsche ad Elverdamsvej og ramte pigen, som blev slynget op på forruden af bilen og herefter ned på jorden.

Porschen blev ført af en kvinde, der efter uheldet kom ud af bilen tydeligt chokere med et mindre kæledyr i armene.

Bag ved Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand. Manden i Golfen trøstede kvinden i Porschen, hvorefter de begge satte sig ind i Golfen og kørte fra stedet, uden at kvinden opfyldte de forpligtelser, det ifølge færdselslovens regler er pålagt en part i et færdselsuheld. Porschen blev efterladt på stedet.

Der var flere andre bilister, der havde overværet uheldet, som blev på stedet og hjalp den tilskadekomne pige. Hun havde fået et brud på sit ben og havde slået hovedet, så hun blev kørt til sygehuset til behandling.

Politiet har ikke oplysninger om, at pigen skulle have pådraget sig yderligere alvorlige skader udover det brækkede ben.

Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til den flygtede fører. Herunder vil den røde Porsche blive undersøgt nærmere. På Porschen sad en nummerplade, der tilhørte en anden bil, en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag. Politiet undersøger nu, om bilen, der samlede den kvindelige fører op, er identisk med den efterlyste VW Golf fra Nordsjælland.

De to flygtende beskrives som:
A: Kvinde, Dansk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Spids næse., Medbragte: En kat eller hund i favnen.

B: Mand, 40-45 år, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Tynd håret., Iført: Sort bomber jakke.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, der flygtede fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.