Spritbilist forsøgte at flygte efter uheld
Lørdag aften kort før klokken 21.30 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om at en personbil havde påkørt en vejchikane på Baunemosen i Osted ved Lejre.

Der var to personer i bilen, og de to havde forsøgt at få bilen fri af chikanen.

Vidner på stedet tog kontakt til føreren af bilen, der sad med motoren i gang og forsøgte at køre frem, mens den anden skubbede. Begge mænd flygtede fra stedet til fods, men flere af vidner løb efter. Et af vidnerne fik fat i føreren, der slog vidnet i brystkassen.

En politipatrulje kom frem til stedet, og anholdt føreren, der viste sig at være en 37-årig mand fra Litauen med bopæl i Osted. Den 37-årige var påvirket af spiritus, og han blev derfor testet med alkometeret, der viste at hans promille var for høj.

En 31-årig mand fra Litauen, ligeledes med bopæl i Osted, blev anholdt for at klarlægge omstændighederne omkring færdselsuheldet. Han var ligeledes påvirket af alkohol. De blev begge taget med til politistationen, hvor den 37-årige fik udtaget en blodprøve, og senere blev afhørt som sigtet for spirituskørsel og vold.

Den 31-årige blev løsladt, efter han var blevet afhørt til sagerne.

Den 37-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer og sagerne skal afgøres.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.