Politiet tog bilen fra 23-årig – knaldet fem gange uden kørekort
En 23-årig mand fra Kalundborg måtte fredag eftermiddag se politiet beslaglægge hans bil.

Manden var blevet standset på Holbækvej ved Kalundborg af politiet, men kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han ikke havde generhvervet sin førerret efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet.

Den 23-årige bilist blev derfor sigtet for kørsel uden førerret i personbilen, som politiet efterfølgende beslaglagde da det nu var den femte gang, at den 23-årige var blevet sigtet for kørsel uden førerret inden for de seneste tre år. Han var dog utilfreds med beslaglæggelsen af bilen,så det er nu op til en dommer at afgøre om grundlaget har været i orden.

Den 23-årige vil høre nærmere fra politiet både om protesten mod beslaglæggelsen, og når sagen om kørsel uden førerret skal afgøres.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.