Piger overfaldet på fastfoodrestaurant
To piger på 14 og 15 år kontaktede fredag aften kl. 19.45 politiet for fotalte, at de lige var blevet overfaldet, mens de var på McDonald’s på Over Bølgen i Greve.

Pigerne havde siddet sammen med nogle veninder, da en anden gruppe af piger efter noget råberi mellem grupperne pludselig havde overfaldet dem med slag, spark og riven i håret. Politiet rykkede ud til stedet, men pigerne, der havde foretaget overfaldet, var forsvundet fra stedet.

De overfaldne piger blev bragt til skadestuen til fornøden undersøgelse og eventuel behandling efter overfaldet.

Politiet forsøger nu bl.a. ud fra overvågningsmateriale at få identificeret gruppen af piger, hvoraf nogle overfaldt de to ofre. Årsagen til striden mellem de to grupper af piger forsøger politiet også at få klarlagt.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.