Bragede afsted med 184 km/t

Arkivfoto: PublicDomainPictures / Pixabay


En 34-årig mand fra Glostrup havde en meget tung fod på speederen, da han fredag aften blev fanget af politets fartmåling på Køge Bugt Motorvejen ved Greve.

Udover at køre med 184 km/t på et sted, hvor der kun må køres 110 km/t, så foretog han også en overhaling indenom.

Midt- og Vestsjællands Politi kan oplyser, at den hurtige bilist udeover en bøde også kan forvente at man vil have ham frakendt kørekortet.

Ikke alene
Den 34-årige var ikke den eneste, som kørte alt for stærkt på Køge Bugt Motorvejen fredag aften.

Kort før klokken 19 sigtede politiet en 35-årig mandlig bilist fra Greve, som blev målt til at køre mindt 155 km/t på en strækning, hvor højst tilladte hastighed er 110 km/t.

Under hastighedskontrollen foretog bilisten også en overhaling indenom, så bilisten blev sigtet for begge overtrædelser af færdselsloven. Forseelserne forventes ud over en bøde også at medføre påstand om en betinget frakendelse af kørekortet, så den 35-årige i givet fald skal op til en kontrollerende køreprøve for at beholde sit kørekort.

Lørdag aften var politiet igen på Køge Bugt Motorvejen og her blev en 31-årig mand fra Ishøj målt til at køre 162 km/t på en stræning, hvor 110 km/t er tilladt.

Også han kan forvente en bøde, ifølge politiet på 4500 kroner + 500 kr. til offerfonden, for sin høje hastighed, samt en betinget frakendelse af førerretten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.