42-årig sigtet for at betale med falske pengesedler

En 42-årig mand er blevet sigtet for at i flere tilfælde at have betalt med falske 500-kronesedler i forretninger i Nakskov.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kom den første anmeldelse om falske pengesedler i december. En gennemgang af videomaterialet fra forretningen førte politiet til den 42-årige, som blev anholdt i sit hjem og sigtet for overtrædelse af straffelovens § 168. Den 42-årige blev afhørt på politistationen i Nakskov

Efter godt et par timers afhøring politi politistationen i Nakskov blev den 42-årige løsladt.

Han er sigtet efter straffelovens § 168:“Den, der udgiver penge, som han formoder er eftergjorte eller forfalskede, straffes med bøde eller fængsel indtil 3 år. Har udgiveren modtaget pengene i god tro, kan straffen bortfalde.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.