84-årig fodgænger påkørt: Indlagt med alvorlige kvæstelser

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


En 84-årig mand blev alvorligt kvæstet da han sidst på eftermiddagen i går blev ramt af en bil.

Ulykken skete kort før klokken 17.30 da en 52-årig kvinde var kommet kørende ad Tuse Næs Vej i Hørby på Tuse Næs ved Holbæk. Ifølge hendes forklaring opdagede hun pludselig midt på vejen en fodgænger, som hun ikke kunne undgå at påkøre. Ved påkørslen kom fodgængeren op på bilens front, så frontruden blev knust som følge af påkørslen.

Fodgængeren blev senere identificeret som en 84-årig mand fra Holbæk, hvis pårørende blev underrettet om ulykken.

Den 84-årige blev i første omgang bragt til til skadestuen i Holbæk i en ambulance for stabilisering, hvorefter han blev blev overført til Rigshospitalet til fornøden for alvorlige kvæstelser flere steder i kroppen.

Han er fortsat indlagt på Rigshospitalet til fornøden behandling i anledning af de alvorlige og livskritiske kvæstelser, han pådrog sig.

En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet og bilen og politiet afventer inspektørens erklæring før det kan afgøres, om nogen har overtrådt færdselsloven. Politiet har endnu ikke haft mulighed for at afhøre fodgængeren.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.