27-årig mand udsat for røveri i Vallensbæk
Onsdag aften blev en 27-årig mand frarøvet sit dyre armbåndsur.

Røveriet fandt sted omkring kl. 19.30 på Idræts Alle i Vallensbæk. Her havde en Citroen med fire mistænkte gerningsmænd kørt op foran fen 27-årige i græsrabatten, hvorefter tre af mændene med truende adfærd tog mandens armbåndsur til en større værdi.

Tre af de mistænkte gerningsmænd beskrives som:

A: Mand af mellemøstligt udseende på 25-30 år, 170-180 cm. høj, almindelig kropsbygning, sort, kort hår. Han talte dansk med accent og var iført en mørk jakke, mørke bukser og bar mørkegrå/blå handsker.

B: Mand af mellemøstligt udseende på 25-30 år, 180-190 cm. høj, almindelig kropsbygning. Han talte dansk med accent og var iført en sort hue med mørkegrå/blå tern samt mørkt tøj.

C: Mand af mellemøstligt udseende på 25-30 år, 170-180 cm. høj, almindelig kropsbygning, sort, kort hår. Han var iført en tyk, mørk jakke og mørkt tøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 og 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.