Politiet efterlyser vidner til nytårs-knivdrab

Kort: Københavns Politi.


Københavns Politi efterlyser vidner til et knivdrab nytårsnat, hvor en 19-årig mand mistede livet. Drabet fandt sted foran Borgergade 2 i Indre By.

Politiet vil gerne i kontakt med alle de mennesker, som var til stede ved krydset mellem Gothersgade og Borgergade omkring klokken 4.00 nytårsnat.

På det tidspunkt opstod der højtlydte uoverensstemmelser mellem to grupper unge mænd, hvilket førte til knivdrab på en 19-årig mand. Tre af hans venner, alle 20 år gamle, blev i samme angreb såret. De er alle uden for livsfare.

De unge mænd har først befundet sig foran 7-Eleven i Gothersgade, hvor de var kommet op at skændes højlydt. De bevægede sig så et kort stykke ind i Borgergade, hvor selve knivoverfaldet skete foran restaurant Cantina i nummer 2.

Københavns Politi er meget interesseret i at tale med enhver, der har befundet sig i området og kan have set noget – både skænderiet og selve overfaldet.

– Der var rigtig mange mennesker på gaden på det tidspunkt, og vi håber meget, at vi i dag kan komme i kontakt med nogle af dem, der ikke har set nyheder i går, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling.

Politiet er i særlig grad interesseret i at tale med personer, der har taget billeder eller optaget video på det tidspunkt i området.

– Jeg vil gerne opfordre alle, der har været i nærheden, til at se deres billeder fra nytårsnat igennem. Det kan være, at der gemmer sig noget i baggrunden, siger Brian Belling.

Gerningsmændene er muligvis efterfølgende løbet tilbage til Gothersgade og er derfra flygtet videre. Det efterlyser Københavns Politi også vidner til.

– Vi er i fuld gang med efterforskningen, men har brug for offentlighedens hjælp. Der er helt sikkert flere, som har set noget, der kan hjælpe os til at finde gerningsmanden, siger Brian Belling.

Vidner eller folk med viden om episoden bedes henvende sig til 1-1-4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.