Tre rumænere sigtet for butikstyveri i Solrød Center

Politiet blev i går eftermiddag kaldt ud til Solrød Center hvor en udenlandsk butikstyv tilbageholdt i et supermarked af centervagten.

Anmelderen havde mistanke om, at der havde været flere butikstyve, der havde handlet i forening.

En politipatrulje kørte til stedet, hvor de på parkeringspladsen bag Solrød Center så to mænd, der hver slæbte på en stor sæk med noget i. Da patruljen ville tale med de to mænd, smed de sækkene fra sig og løb fra stedet. Den ene blev kort efter anholdt, men den anden nåede helt op til banelegemet, før han blev fanget af en hurtig betjent.

De to mænd viste sig at være en 25-årig og en 22-årig mand, begge fra Rumænien. Politiet undersøgte de to efterladte sække, som viste sig at indeholde koster fra flere butikstyverier i centret.

Politiet fandt desuden frem til et køretøj, der viste sig at tilhøre de anholdte. I bilen fandt betjentene flere koster fra butikstyverier.

Den tredje mistænkte butistyv, som var blevet tilbageholdt i supermarkedet af en centervagt, viste sig at være en 30-årig mand fra Rumænien.

Alle tre mænd blev sigtet for at have begået butikstyveri i forening i Super Brugsen, Mr. Niels Ove samt at have forsøgt at stjæle i Meny.

De blev alle taget med til politistationen, og fremstilles i dag i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Politiet efterforsker forsat sagen, idet der er mistanke om, at det lykkedes for en fjerde medgerningsmand at flygte fra stedet, før politiet nåede frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.