Salget af Rødovre Centrum er afblæst

Ejerfamilien bag Danmarks største shoppingcenter, Rødovre Centrum, opgiver milliardsalg. Det skriver Finans.dk.

Familien satte ellers det populære indkøbscenter til salg tilbage i august måned. Men da man ikke kunne finde den rigtige køber er salget droppet.

– Det har fra starten ligget fast, at vi kun ville sælge, hvis vi fandt den rigtige køber, som ville drive centret på den rette måde og selvfølgelig betale den rigtige pris. Det har ikke været muligt. Derfor afslutter vi processen nu i stedet for at forlænge den usikkerhed, som en salgsproces altid medfører for de mange interessenter – ikke mindst for medarbejderne og vores mange lejere,« siger Jesper Andreasen, der udover at være en del af ejerfamilien også er adm. direktør i Rødovre Centrum, i en pressemeddelelse ifølge Finans.dk.

Prisen for Rødovre Centrum var forventet at blive op mod 5 mia. kroner, skriver Finans.dk.

Rødovre Centrum har fra starten været familiejet og åbnede 1. april 1966. Det var dengang Nordeuropas største, overdækkede butikscenter. Et år senere havde flere millioner gæster besøgt butikkerne. Siden er centret blevet udviddet flere gange, så der i dag er 160 butikker i centret og Ca. 7,1 millioner kunder årligt – og så er børnene ikke talt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.