29. marts 2024

En 55-årig mand skal tilbringe jul og nytår bag tremmer efter han i dag blev varetægtsfængslet for i flere tilfælde have overtrådt et tilhold.

I går, tirsdag, kl. 10.05 henvdte en politipatrulje sig til den 55-årige, idet han skulle sigtes for gentagne gange at have overtrådt et tilhold, som han havde fået imod at opsøge en 47-årig kvinde fra Roskilde.

Manden var dog ikke tilfreds og overfusede patruljen med ukvemsord og forsatte med grove fornærmelser trods flere advarsler. Den 55-årige blev derfor anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemændene. Han modsatte sig anholdelsen og blev ilagt håndjern, ligesom han blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for, at politiet kunne udføre deres arbejde.

Forud for hændelsen havde den 55-årige sendt flere sms’er med groft indhold til den politibetjent, der behandler tilholdssagen. Manden, der er prøveløsladt i forbindelse med en sag af lignende karakter, blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling for gentagne overtrædelser af tilholdet samt for sagerne mod politifolkene. Retten efterkom begæringen og varetægtsfængslede manden til den 10. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.