55-årig varetægtsfængslet: Overtrådte tilhold flere gange – og fornærmede politiet
En 55-årig mand skal tilbringe jul og nytår bag tremmer efter han i dag blev varetægtsfængslet for i flere tilfælde have overtrådt et tilhold.

I går, tirsdag, kl. 10.05 henvdte en politipatrulje sig til den 55-årige, idet han skulle sigtes for gentagne gange at have overtrådt et tilhold, som han havde fået imod at opsøge en 47-årig kvinde fra Roskilde.

Manden var dog ikke tilfreds og overfusede patruljen med ukvemsord og forsatte med grove fornærmelser trods flere advarsler. Den 55-årige blev derfor anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemændene. Han modsatte sig anholdelsen og blev ilagt håndjern, ligesom han blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for, at politiet kunne udføre deres arbejde.

Forud for hændelsen havde den 55-årige sendt flere sms’er med groft indhold til den politibetjent, der behandler tilholdssagen. Manden, der er prøveløsladt i forbindelse med en sag af lignende karakter, blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling for gentagne overtrædelser af tilholdet samt for sagerne mod politifolkene. Retten efterkom begæringen og varetægtsfængslede manden til den 10. januar.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.