To røveriforsøg på åben gade
Mandag aften var to personer udsat for røveriforsøg på åben gade i Slagelse.

Ved 19-tiden blev en 15-årig dreng passet op, da han gik i Træskogården. To unge fyre tog fat i den 15-årige, lagde ham ned på jorden og viste en kniv frem. De forlangte hans telefon og kontanter, men da han kun havde en ældre Samsung og en 20-krone, droppede de deres forehavende og stak af.

Gerningsmændene beskrives begge som 14-16 år gammel, omkring 170-180 cm høj. De var mellemøstlig af udseende, og den ene havde en hvid hættetrøje på, mørk jakke og mørke bukser, og den anden en sort/mørk hættetrøje, jakke og mørke bukser.

Klokken 20.04 blev en 58-årig kvinde udsat for et forsøg på tasketyveri i Sct. Mikkelsgade, hvor en ukendt gerningsmand tog fat i hendes taske og forsøgte at vriste den fra hende. Kvinden holdt imidlertid godt fast, og tyven måtte opgive forsøget og stak af i Sct. Mikkelsgade. Han beskrives om ca. 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han havde en sort hættetrøje på og sorte bukser og sorte sko.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.