Bilist dræbt – kørte ind i havareret lastbil
Arkivfoto: Michael Johannessen.
En 31-årig mand blev mandag aften dræbt i et færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Borup ved Køge.

Uheldet skete kort før klokken 20.30 umiddelbart efter afkørsel 34 Borup i det østgående spor.

Den 31-årige havde i en mindre varebil påkørt bagenden af en sættevogn og var blevet så alvorligt kvæstet, at han blev konstateret død på stedet.

Politiet afhørte lastbilchaufføren, en 55-årig mand fra Engesvang, der fortalte, at han under kørslen havde fået en defekt formentlig på sættevognen, der gjorde, at han han akut måtte standse med et havari i 1. vognbane på motorvejen. Havariblinket blev aktiveret, og kort efter blev bagenden af sættevognen påkørt af den mindre varebil, som kildede sig delvist ind under sættevognen.

En bilinspektør blev tilkaldt til stedet og Politiet afventer nu en erklæring fra bilinspektøren om de foretagne undersøgelser. Motorvejen blev kl. ca. 23.00 delvist lukket op i én vognbane frem til kl. ca. 00.30, hvor både varebilen og den havarerede lastbil var bugseret væk.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.