Ny direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København
Borgerrepræsentationen (BR) har torsdag aften godkendt ansættelsen af 48-årige Jakob Krogh som ny direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

Jakob Krogh kommer fra en stilling som afdelingschef i Sundheds- og Ældreministeriet, hvor han blandt andet har haft ansvaret for flere store indsatser på ældreområdet og det nære sundhedsvæsen, og han har solid erfaring med at udvikle og samarbejde på tværs af den offentlige sektor.

Administrerende direktør Katja Kayser ser frem til, at Jakob Krogh starter i forvaltningen:

– Jeg er meget glad for, at vi har fundet så stærk en kandidat til direktørposten. Jakobs solide erfaring gør ham velegnet til at varetage det overordnede ansvar for ældreområdet. Jeg ser frem til, at Jakob starter i stillingen til februar, siger Katja Kayser.

Blandt de væsentligste opgaver, som Jakob Krogh skal varetage, vil være omlægningen af de midlertidige døgnpladser, implementeringen af en ny ældrepolitik og realiseringen af en ambitiøs moderniseringsplan.

Den kommende direktør glæder sig til at starte:

– Jeg er utroligt glad for at blive en del af Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Der er stort fokus på udviklingen af sundheds- og omsorgsområdet i øjeblikket, og der er mange spændende opgaver at tage fat på. Det arbejde ser jeg frem til at blive en del af sammen med de mange dygtige medarbejdere og ledere i forvaltningen, siger Jakob Krogh.

Jakob Krogh er født i 1970 og er uddannet cand.mag. i historie og dansk fra Københavns Universitet med fokus på velfærdspolitik, økonomisk historie og administrationspolitik. Den nye direktør starter i stillingen den 1. februar 2019.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.