Anholdt for at tale grimt til politiet
Torsdag aften kort før klokken 21.30 modtog politiet en anmeldelse om, at der blev fyret kanonslag af i p-huset på Grønvej i Næstved.

En politipatrulje rykkede ud til p-huset , hvor betjentene fandt en bil med flere unge omkring, og betjentene tog kontakt til føreren – en 19-årig mand fra Næstved. Han ville imidlertid ikke tale med politiet og begyndte at gå fra stedet, men blev tilbageholdt af en betjent. Det fik den 19-årige til at kalde politiet for pansersvin og flere andre upassende udtryk. Derfor blev den 19-årige anholdt klokken 22.05, og han blev taget med til politistationen i Næstved til afsvaling.

Den 19-årige blev sigtet for fornærmelig tiltale mod politiet, og han blev løsladt igen klokken 0.47.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.