Helsingør: Tre bilister taget uden kørekort
Tre bilister blev onsdag morgen taget i at køre bil i Helsingør-området, selvom de ikke måtte.

Klokken 08.12 blev en 42-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Nordre Strandvej. Her viste det sig, at manden var blevet frakendt sit kørekort, og at han ikke havde generhvervet sig retten til at køre bil.

Klokken 08.57 standsede politiet en 34-årig mandlig bilist fra Rødovre på Hornbækvej i Kvistgård. Han kørte bil i sin frakendelsestid, hvilket han blev sigtet for. Derudover fik han også narkometeret til at slå ud, og han blev derfor kørt til sygehuset i Hillerød til udtagning af blodprøve.

Klokken 09.04 blev en 26-årig mand fra Helsingør standset og kontrolleret, da han kom kørende ad H P Christensens Vej. Også han kørte bil i sin frakendelsestid, hvilket han blev sigtet for.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.