Tricktyv fik straksdom og blev udvist
En 29-årig kvinde fra Rumænien blev i går ved Retten i Roskilde idømt 30 dages ubetinget fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 6 år. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden blev ved middagstid mandag anholdt i et et havecenter på Navervej i Roskilde, hvor hun var mistænkt for at have begået tricktyveri. Her havde hun forsøgt at narre ekspedienten i havecenteret ved at betale for et stearinlys til 12 kr. med en 1000 kr seddel. Efter at ekspedienten havde lagt de mange byttepenge på disken, skabte den 29-årige kvinde højlydt forvirring. Hun gav på gebrokkent engelsk udtryk for, at hun var utilfreds med købet og ville have de 1000 kr tilbage.

En opmærksom kunde, en 55-årig mand fra Høje Taastrup, havde overværet optrinnet og fattede mistanke til kvinden. Han havde læst i pressen om tricket, hvor der skabes forvirring med byttepenge. Kunden var derfor ekstra opmærksom, da han så kvinden betale med en stor seddel. Han sagde til ekspedienten, at hun skulle tælle byttepengene, og her opdagede medarbejderen, at der nu manglede en 500 kr seddel. Den 29-årige kvinde blev bedt om at vise sin lukkede hånd, og her havde hun 500 kr. sedlen.

Den 29-årige kvinde skal afsone sin straf i Danmark, hvorefter hun vil blive udsendt til Rumænien.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.