Uro ved fredagsfest på gymnasie – to anholdt
Fredag var der fest på Slagelse Gymnasium – men den var langt fra fredelig.

Politiet blev kort efter klokken 21 kaldt ud til gymnasiet, hvor en ung fyr havde været i noget klammeri med andre deltagere i fredagsfesten. Der var tale om en 17-årig fyr fra Sorø, som var noget ophidset, og han blev tilbageholdt af en dørmand på stedet. Da politiet kom til stedet, anholdt betjentene den 17-årige og sigtede ham for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Den 17-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kort før klokken 23.

Lidt senere fredag aften var der igen noget tumult ved festen. En 19-årig mand fra Korsør havde fået et slag i baghovedet af en 18-årig mand fra Greve, og den 18-årige blev derfor tilbageholdt af dørmændene. Politiet ankom og anholdt den 18-årige klokken 23.40. Han blev sigtet for vold og taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt. Han blev løsladt igen klokken 1.00.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.