24-årig sigtet for vold: Slog ambulanceredder i ansigtet
Klokken 00.39 natten til mandag fik politiet en anmeldelse fra personalet fra en ambulance, som kort forinden var blevet sendt til en syg eller hjælpeløs person, som lå stille på trappen i en opgang på Tvæerstenen i Gørlev Sj. ved Kalundborg.

Da ambulanceredderen henvendte sig til den sovende mand, slog manden ud efter redderen, så han blev ramt 2-3 gange i ansigtet. Manden var opfarende og urolig, og ville angribe ambulancepersonalet, så de måtte fastholde ham til politiet kom frem. Da politiet ankom var han faldet til ro.

Manden viste sig, at være en 24-årig århusianer, der blev sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste. Han blev under politibevogtning kørt til Slagelse sygehus til fornøden behandling.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.