Bandidos er nu flyttet fra klubhus i Holbæk
En flyttevogn kører væk med indboet fra Bandidos’ MC’ klubhus. Foto: Michael Johannessen.

Lørdag formiddag kørte en flyttevogn væk med indboet fra Bandidos MCs klubhus på Østerstræde i Holbæk. Det glæder både politidirektøren og borgmesteren. Det skriver Holbaekonline.dk.

Ifølge Holbaekonline.dk har medlemmer af den lokale afdeling af Bandidos brugt sidste weekend på at pakke ned, og i dag kom en flyttevogn så, og kørte indboet væk.

Politiet nedlagte forbud mod at opholde sig på adressen i forbindelse med en igangværende konflikt melem Bandidos MCs Holbæk-afdeling og en gruppering med rod i boligområdet Vang-kvarteret i Holbæk.

Under konflikten, er nogle unge i vangkvarteret blevet overfaldet med bl.a. en økse, og Bandidos’ klubhus i Østerstræde er blevet angrebet med både molotovcocktail og håndgranat.

Borgmester glæder sig over fraflytning
Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen (A), glæder sig over, at Bandidos nu er fraflyttet klubhuset:

– Borgernes tryghed er for mig altafgørende. Derfor er vi i kommunen også rigtig glade for, at rockerne nu har valgt at flytte deres ting fra klubhuset i Østerstræde. Det er godt for naboerne og for hele byen, siger borgmesteren, og lover, at man vil fortsætte indsatsen – også i forhold til den anden gruppering (i Vang-kvarteret -red.) så det bliver trygt at færdes alle steder i kommunen.

Politidirektør: Massivt tryk fik Bandidos til at flytte
Om Bandidos’ fraflytning af ejendommen på Østerstræde siger politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Svend Larsen:

– Det siger sig selv, at vi hverken kan eller vil finde os i den helt uacceptable adfærd, som de to grupperinger har udvist. Sammen med kommunen har vi derfor lagt et massivt tryk i Holbæk for at få stoppet den konflikt, som har gjort rigtig mange Holbæk-borgere bekymrede. Fraflytningen ser vi som en konsekvens af det pres, som vi har lagt sammen med kommunen, og som har gjort det umuligt for rockergruppens medlemmer at opholde og forsamle sig i klubhuset.

– Fraflytningen betyder naturligvis ikke i sig selv, at konflikten stopper, men forhåbentlig kan den hjælpe til at genskabe roen i Holbæk. Men Midt- og Vestsjællands Politi vil have et ekstra fokus på Holbæk, indtil vi kan se, at der reelt er faldet ro på. Det betyder, at det gældende opholdsforbud fortsætter, indtil det udløber torsdag, siger politidirektøren.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.