Fire mænd anholdt efter indbrud
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt fire unge mænd, som mistænkes for at stå bag et indbrud i Korsør.

På et tidspunkt mellem lørdag klokken 12 og tirsdag klokken 7.10 var der indbrud i et hus på Skrænten i Korsør. Tyvene havde brudt et vindue op og stjålet PH-lamper, et tv, et smykkeskrin og noget julepynt.

Politiet undersøgte gerningsstedet og sikrede forskellige spor.

Tirsdag eftermiddag anmeldte et opmærksomt vidne til Midt- og Vestsjællands Politi, at hun netop havde kørt i tog med nogle personer, som havde forskellige effekter med på turen, bl.a. PH-lamper og en fladskærm, og det, syntes hun, var lidt sært. De steg af i Ringsted, og en politipatrulje så dem i et venterum på banegården i Ringsted. De havde ganske rigtigt en uindpakket PH-kogle med sig.

Da de fire personer så politiet, forsøgte de at stikke af, men der blev dog sat en effektiv stopper for deres flugt, da en politibetjent sendte en politihund, efter dem. I første omgang blev tre unge mænd blev anholdt. Der var tale om en 18-årig mand fra Øster-Ulslev, en 17-årig fra Nakskov og en 21-årig uden fast bopæl. Den fjerde og sidste blev anholdt et par timer efter. Der var tale om en 17-årig fra Nysted.

I venterummet fandt politiet et tv mage til det, der blev stjålet i Korsør sammen med noget julepynt.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.