Bilist flygtede efter færdselsuheld
Onsdag eftermiddag kl. 16.45 skete der et færdselsuheld i krydset Sandviggårdsvej og Skansevej i Hillerød.

Uheldet skete, da en bil kom kørende mod nord ad Sandviggårdsvej og svingede til venstre ind på Skansevej og ramte en bil, ført af en 29-årig kvinde. Efter påkørslen, kørte den svingende bil fra stedet.

Om bilisten dermed havde regnet med, ikke at skulle tale med politiet vides ikke. Men på baggrund af oplysninger om bilens registreringsnummer var det ikke noget problem for politiet, at finde frem til bilisten og en patrulje blev derfor sendt afsted til dennes adresse. Blot tyve minutter efter påkørslen, kunne politiet standse bilisten og sigte ham for at overtræde sin vigepligt og for at køre fra stedet uden at stoppe og give sig til kende.

Ingen kom til skade ved færdselsuheldet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.