Tissetrængende måtte betale 1000 kroner for at lade vandet
Det var en dyr fornøjelse for en 23-årig mand fra Vordingborg, da han tidligt lørdag morgen valgte at lade sit vand.

Manden blev nemlig afsløret i at tisse på Aarsleffsgade og den slags er ikke tilladt. Den tissetrængende unge mand blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en både på 1.000 kroner.


Den 23-årige var ikke den eneste tissetrængene, som blev afsløret i weekenden. Således blev to unge mænd taget i samme forseelse i Næstved natten til søndag.

De to mænd, en 29-årig mand fra Næstved og en 19-årig mand fra Søllested, blev grebet af politiet med en god halv times mellemrum i at tisse på gaden i Grønnegade. Begge blev, ligesom den 23-årige sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde på 1.000 kroner.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.