Røveri i frisørsalon – to mænd varetægtsfængslet i sagen
Lørdag eftermiddag blev politiet kaldt ud til en frisørsalon på Vindingevej i Roskilde, hvor et tyveri havde udviklet sig til røveri.

Salonens 70-årige kvindelige indehaver havde været alene med en kunde, da to udenlandske mænd var kommet ind i salonen under påskud af, at de ville købe shampoo. På engelsk spurgte den ene til varerne på hylden og fremviste en 1000 kr-seddel, som han ville betale med. Den anden mand sad ved indgangen og afventede.

Indehaveren af salonen fattede mistanke fordi hun tidligere havde været udsat for tricktyveri. Hun sagde til den kunde, som hun havde i stolen, at kunden skulle ringe 112. Dette nåede kunden dog ikke før en af mændene var gået længere ind i butikken, hvor han stak hånden ned i indehaverens taske. I tasken lå et kuvert med et kontantbeløb, som manden tog op af tasken. Den 70-årige indehaver forsøgte at stoppe manden, og sagde han ikke måtte tage hendes penge. Han skubbede herefter kraftigt til kvinden, så hun kort mistede balancen, dog uden at falde. De to mænd løb herefter ud af butikken, hvor de blev samlet op af et udenlandsk køretøj med flere personer i.

Politiet kom talstærkt til stedet og flere patruljer ledte efter flugtkøretøjet i området. På Holbækmotorvejen, østgående ved afkørsel 7A standsede politiet knapt tyve minutter efter en svensk indregistreret personbil med 5 personer fra Rumænien i køretøjet. De blev alle anholdt og taget med til politistationen. De blev alle sigtet for røveri eller medvirken til røveri. To kvinder på henholdsvis 18 og 23 år samt en mand på 32 år blev løsladt efter endt afhøring og løsladt. De er dog forsat sigtet i sagen. Den 23-årige kvinde er Rumæner, men har adresse i Sverige.

En 28-årig og en 35-årig mand blev søndag formiddag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet i 4 uger.

Den 70-årige indehaver af salonen og hendes kvindelige kunde var påvirket af hændelsen, men slap uden fysiske skader.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.