25-årig sigtet for at sælge stoffer
Det er ikke al vellykket politiarbejde, som har baggrund i længere tids efterforskning. Nogle gange spiller tilfældighederne ind, ligesom det skete for et par politibetjente lørdag aften i Næstved.

De to betjente var kl. 21.55 på Circle K i Sct. Jørgens Park, hvor de tankede benzin på patruljevognen. De så en knallertkører, som stod ved en anden benzinstander og han var tydeligvis noget utryg ved, at politiet var så tæt på, og den ene betjent tog kontakt til ham.

Utrygheden bundede formentlig i, at knallertkøreren – en 25-årig mand fra Næstved – havde fem små poser skunk a to gram og 24 små poser hash a to gram. Den 25-årige blev derfor anholdt og sigtet for salg af stoffer. Han blev taget med til politistationen, hvor han blev løsladt en lille time efter, da afhøringen var overstået.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.