25-årig værtshusgæst kunne ikke opføre sig ordentligt
To gange i nat havde politiet fat i en 25-årig værtshusgæst fra Nykøbing F., som opførte sig noget voldsomt og truende i byens natteliv.

Klokken 00.30 blev politiet kaldt til et værtshus i Slotsgade, hvor den 25-årige havde smidt med både flasker og askebægre, tilsyneladende fordi han var sur over bartenderen. En politipatrulje så den pågældende i Jernbanegade og han erkendte, at han havde smadret nogle flasker på stedet. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, og han fik i samme moment et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

Den 25-årige nåede imidlertid ikke helt hjem, for klokken 01.44 blev han igen truffet af politiet. Denne gang uden for et diskotek på Brovejen, hvor han optrådte både voldeligt og truende. For at få ro på stedet blev den 25-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han blev taget med til politistationen i Nykøbing F., hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 02.48. Den 25-årige fik et forbud mod at komme på diskoteket den næste to år.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.