28. marts 2024

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Klokken 04.59 i morges anholdt Midt- og Vestsjællands Politi fire personer, tre mænd og en kvinde, alle fra Kalundborg området. De blev sigtet for tyveri af særlig grov beskaffenhed.

Baggrunden for anholdelserne er en sag fra Torvet i Ubby, Jerslev Sj. ved Kalundborg tilbage fra d. 29. maj i år kl. 11.39, hvor en mand brød igennem taget indtil en forretning, der har en pengeautomat. En pengetransport kom til stedet for at fylde automaten, og lige efter skete tyveriet. Gerningsmanden fik et pengenet med et kontantbeløb op via loftet og videre ud på taget, hvorefter han forsvandt fra stedet på en damecykel.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden hændelsen efterforsket sagen, der førte til at politiet i dag kunne sigte og anholde de fire personer. En 26-årig mand og en 46-årig kvinde blev løsladt ved middagstid efter at have afgivet forklaring. De er fortsat sigtet i sagen.

To mænd, en 53-årig og en 25-årig, blev ved middagstid fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre i Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Retten valgte at varetægtsfængsle begge mænd frem til d. 4. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.