Påsatte brande gør beboerne i Æblehaven utrygge
I den senere tid har der været flere påsatte brande i fx skraldespande i Æblehaven i Roskilde. Så sent som i går var der to brande i området.

Den første brand blev anmeldt kl. 18.58. Her var der ild i en skraldespand. Politi og brandvæsen rykkede ud til stedet, hvor brandfolkene hurtigt fik slukket ilden. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var der tale om en mindre brand, som to-tre drenge måske kunne mistænkes for at have startet.

Beboere i området ledte sammen med politiet efter de mistænkte drenge, men fandt dem ikke. Skaderne ved branden var begrænset til skraldespanden.

Kl. 21.31 var der igen opstået ild i en skraldespand, så politiet og brandvæsnet måtte igen kørte til stedet. Branden blev hurtigt slukket uden at have forårsaget større skader, og politiet ledte i området efter mistænkelige personer, der måske kunne mistænkes for at have sat i skraldespanden.

Møde med beboerne i Æblehaven
Da beboerne i området har givet udtryk for, at de føler sig utrygge over disse brande i skraldespande igennem den senere tid, vil politiets forebyggelsesafdeling i dag afholde et møde med beboerne i Æblehaven for at drøfte, hvad der kan gøres for at undgå disse utryghedsskabende brande.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der måtte have set noget i relation til de to anmeldte brande, som formodes at være påsatte. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.