Bilbrand formentlig påsat

Foto: Rolf Larsen


Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der ingen naturlig årsag til, at der i nat udbrød brand i en bil på en parkeringsplads i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk.

Vestsjællands Brandvæsen og politiet blev kl. 03.11 sendt ud til boligområdet efter melding om, at der var ild i en bil på en p-plads, hvor der også holdt mange andre biler. Da brandvæsnet nåede frem, var bilen allerede opslugt af flammer, men det lykkedes brandfolkene at få slukket ilden hurtigt og dermed undgå, at den spredte sig til de andre biler på p-pladsen. En bil, som holdt ved siden af, blev dog voldsomt skadet på grund af varmen fra branden.

Politiets foreløbige undersøgelse af branden viste, at der ikke umiddelbart var en naturlig årsag til, at branden opstod. Der var ingen tegn på at branden opstod i bilens motorrum og der var kunst en siderude i bilen, og umiddelbart opstod branden i bilens kabine. Derfor skal politiet undersøge bilen nærmere for at klarlægge brandårsagen.

Det var i øvrigt i Ladegårdsparken, at en 19-årig mand blev ramt af skud, for knapt to uger siden i forbindelse med en konflikt mellem to grupperinger i Holbæk. Politiet oplyser, at man ikke har nogen grund til at tro, at branden i bilen er et led i konflikten imellem to grupperinger i Holbæk.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.