Unge spreder utryghed i Sigynsgade

Sigynsgade. Arkivfoto: Leif Jørgensen (CC BY-SA 4.0)


En gruppe unge mænd skaber utryghed i Sigynsgade på Nørrebro i København. Ifølge beboerne sælger de unge narko på stedet, gemmer våben og er seksuelt krænkende mod kvinder, som går forbi dem. Det skriver Nørrebro/Nordvest Bladet.

På et beboermøde fortalte en beboer:

“Omkring 20 mænd fulgte efter mig og råbte ’vi knepper dig hårdt’, mens jeg havde politiet i røret.” og en anden beboer fortalte, at “Jeg bliver gramset på mellem benene, når jeg forsøger at komme hen til min hoveddør. Det er sindssygt grænseoverskridende”. Det skriver Nørrebro/Nordvest Bladet.

Beboerne vil have mere videoovervågning i området, som gennem de sidste to år on and off har været kraftigt generet af en gruppe på 20-25 unge mænd i alderen 16-20 år, som hænger ud på parkeringspladsen ved Sigynsgade, hvor de ifølge beboerne sælger stoffer fra deres biler og gemmer knive og rygsække, når politiet kommer forbi.

Bestyrelsen har fået tilladelse til at opsætte videokameraer i området, men mangler pengene til det. En ansøgning om penge blev afvist af Borgerrepræsentationen, skriver Nørrebro/Nordvest Bladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.