Havde taget kanonslag med i skole
Mandag formiddag fik politiet en henvendelse fra personalet på en skole i Benløse ved Ringsted om, at en elev var blevet afsløret i at medbringe kanonslag i skolen.

En lærer havde tilfældigt opdaget, at en 14-årig dreng var i besiddelse af et kanonslag. Da eleven blev konfronteret med lærerens iagttagelser, indrømmede den 14-årige, at han midlertidigt havde givet endnu et kanonslag til en pige, som var i besiddelse af det, da også hun blev kontaktet af læreren.

Politiet kunne således på skolen beslaglægge to ulovlige kanonslag med henblik på forsvarlig destruktion. Den 14-årige kunne på grund af sin alder under den kriminelle lavalder på 15 år ikke sigtes for overtrædelse af fyrværkerilovgivningen, men politiet har oprettet en sag, som den 14-åriges forældre og de sociale myndigheder efterfølgende underrettes om. Formålet med at medbringe kanonslagene i skolen kendes ikke.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.