19-årig sigtet for at forvolde fare for liv eller førlighed
Ved 1-tiden natten til lørdag blev politiet kaldt ud til Vejsgårdparken i Vemmelev, hvor en 19-årig mand var kommet til skade.

Den 19-årige var sprunget op på kølerhjelmen af en bil, som havde en anden 19-årig ved rattet – en kammerat til den tilskadekomne. Imidlertid faldt den 19-årige ned af bilen og kom til skade med sit hoved, så han efterfølgende blev overført til behandling på rigshospitalet.

Den 19-årige fører af bilen blev anholdt klokken 5.03 og sigtet for spirituskørsel, for uagtsom legemsbeskadigelse og for at forvolde fare for andres liv eller førlighed. Efter afhøring blev den 19-årige løsladt ud på formiddagen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.