Mindreårig dreng har meldt sig i sag om voldtægtsforsøg i Hvidovre
Arkivfoto: Rolf Larsen

Fredag henvendte en familie sig til politiet, da familiens mindreårige dreng havde erkendt at have været til stede i forbindelse med voldtægtsforsøg i Hvidovre.

Henvendelsen kom efter Københavns Vestegns Politi torsdag offentliggjorde et overvågningsbillede af den formodede gerningsmand sammen med et signalement.

Politiet oplyser, at drengen under afhøringen har erkendt de faktiske omstændigheder omkring voldtægtsforsøget samt de faktiske omstændigheder omkring et andet uopklaret voldtægtsforsøg fra september.

Drengen erkender, at det var ham der antastede en ung kvinde ved Avedøre Station den 10. juni. Han erkender også, at det var ham der antastede en ung kvinde på Langkildevej i Hvidovre den 5. september. Kvinden anmeldte efterfølgende, at hun var blevet forsøgt voldtaget, og politiet har siden efterforsket sagen og offentligt efterlyst gerningsmanden.

– Drengen erkender ikke, at der var tale om voldtægtsforsøg, men han erkender de faktiske omstændigheder i sagerne. Selv om der fortsat forestår en del efterforskning i de to sager, er jeg er meget tilfreds med, at vi nu har kunnet kontakte de to forurettede kvinder i sagen og fortælle at gerningsmanden er fundet, siger politikommissær Henrik Hougaard.

Intet grundlovsforhør
Da drengen er mindreårig er afhøringen sket i samarbejde med de sociale myndigheder og de sociale myndigheder er tæt ind over i forhold til drengen og familien. På grund af drengens alder på gerningstidspunkterne, vil der ikke ske fremstilling i grundlovsforhør.

– Jeg vil gerne anerkende, at drengens familie har rettet henvendelse til politiet i denne svære situation, siger politikommissær Henrik Hougaard.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.