To mænd i en bil efterlyses efter skyderi i Holbæk
Foto: Rolf Larsen / Holbaekonline.dk

Der blev skudt målrettet efter en 19-årig mand, da der tirsdag aften var en skudepisode i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk. Politiet efterlyser nu en bil med to mænd.

Skudepisoden fandt sted omkring kl. 21.00 ud for opgang nr. 103. Her blev en 19-årig mand ramt af skud i den ene skulder. Han blev efterfølgende bragt til behandling på skadestuen og er efterfølgende blevet udskrevet.

Politiet har ved tekniske undersøgelser på gerningsstedet efter skudafgivelsen fundet både patronhylstre og et skudhul i en parkeret bil.

Efterforskningen har også givet politiet grundlag for at efterlyse en blålig Ford stationcar med ”papegøje”-nummerplader. Politiet har ingen yderligere oplysninger om f.eks. model, årgang eller registreringsnummer.

Bilen kørte efter skudepisoden fra Ladegårdsparken Vest mod Gl. Ringstedvej, hvor den forsvandt i ukendt retning.

I bilen befandt sig to mænd, der ikke kan beskrives yderligere. Den ene af dem skød målrettet mod offeret ud gennem bilruden.

Politiet efterlyser personer, der enten har gjort observationer i området ved Ladegårdsparken Vest i tiden omkring skyderiet kl. ca. 2100, eller som har oplysninger om bilen og de to mænd.Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes med oplysninger i sagen på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også: 19-årig ramt af skud

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.