15-årig dreng sigtet: Fremsatte trusler om skoleskyderi
Arkivfoto: Simon / Pixabay
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 15-årig dreng og sigtet ham for trusler, som kunne tolkes som et muligt skoleskyderi.

Ifølge politiet modtog man i løbet af i dag flere anmeldelser om truslerne, som var fremsat på Facebook. Truslerne, der kunne tolkes som et muligt skoleskyderi, som skulle finde sted i morgen tirsdag på Kalbyrisskolen i Næstved.

Efter kort tids efterforskning lykkedes det politiet at identificere gerningsmanden til truslerne. Der er tale om en 15.årig dreng fra lokalområdet. Han blev anholdt og sigtet for truslerne og efter endt afhøring blev han løsladt. Det er politiets helt klare opfattelse, at drengen har forstået sagens alvor i de ubegrundede trusler.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser, at ledelsen på Kalbyrisskolen løbende er blevet orienteret om sagens udvikling.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.