Ville ikke have reklamer – truede buddet med et baseball-bat

En 45-årig mand er blevet sigtet for at have truet et bud på livet fordi han ikke ville have reklamer.

Buddet, en 25-årig mand, var torsdag aften ude at dele reklamer ud i Maribo. På Klostergade blev han pludselig passet op af en anden mand, som smed ugens bundt reklamer tilbage i trækvognen og frabad sig yderligere reklamer, alt i mens han holdt et baseballbat i hånden.

Politiet blev adviseret og fandt frem til den pågældende – det var en 45-årig mand fra byen, og han blev sigtet for trusler på livet og for overtrædelse af våbenloven. Baseballbattet blev konfiskeret på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.