Niko Grünfeld trækker sig som borgmester
Niko Grünfled (Å) Foto: Københavns Kommune.
Niko Grünfeld (Å) trækker sig som Fritids- og Kulturborgmester.

Der har i den senere tid været blæst omkring Københavns Fritids- og Kulturborgmester Niko Grünfeld i bl.a. Radio24 og BT. Her har det bl.a. handlet om indkøb af møbler til borgmesterkontoret for 130.000 kroner og forkerte uddannelses-angivelser på hans CV.

I et opslag på Facebook, som du kan læse i sin helhed herunder, skriver Niko Grünfeld bl.a. at hans familie er blevet truet: “Min kæreste og mor til mine tre børn er i det sidste stykke tid blevet udsat for ting, som jeg ikke kan acceptere. De skal ikke trues, de skal ikke antastes på vores hjemadresse.”

og “Samtidig har de fejl, som jeg har begået – og som jeg har undskyldt for – betydet, at jeg ikke kan fokusere målrettet på den politiske opgave, som jeg har taget på mig, som jeg ønsker.”

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.