Politiet beder om hjælp: 52-årig mand forsvundet – udelukker ikke “alvorlig forbrydelse”

52-årige Lars Halvor Hermansen re forsvundet og politiet vil ikke udelukke, at han har været udsat for en “alvorlig” forbydelse. (Politifoto)


Nordsjællands Politi beder borgerne i Nordsjælland og omegn om hjælp til at finde den 52-årige Lars Halvor Hermansen.

Pårørende var senest i kontakt med Lars Halvor Hermansen tirsdag den 18. september ca. kl. 19.00 og politiets eftreforskning har vist, at han i forbindelse med kontakten befandt sig i eller omkring Farum.

Lars Halvor Hermansens bil, sort Seat Altea årgang 2007 på papegøjeplader med reg.nr.: AX 46 542 (Politifoto)


Lars Halvor Hermansen beskrives som ca. 180 cm. høj, almindelig til muskuløs af bygning med blå øjne og kort mellemblondt hår. Han var sidst set iført mørkeblå cowboybukser, mørkeblå Levi’s skindjakke, sort Levi’s bluse og sorte Adidas sko. Han var kørende i en sort Seat Altea årgang 2007 på papegøjeplader med registreringsnummer AX 46 542. Den er blevet fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober, men et vidne har oplyst, at han har bemærket bilen stå parkeret samme sted søndag den 30. september.

Efterforskningen har indtil videre ikke kunnet udelukke, at der sket en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens pludselige forsvinden.

Nordsjællands Politi søger vidner, der har set Lars Halvor Hermansen eller dennes køretøj i eller omkring Farum/Birkerød/Værløse op til eller omkring tidspunktet, hvor han forsvandt.

Nordsjællands Politi beder borgere, som har oplysninger om Lars Halvor Hermansen og hans færden på dagen, hvor han forsvandt, kontakte politietpå 114. Nordsjællands Politi hører også gerne fra borgere, som ønsker at være anonyme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.