Røveri mod Netto i Kalundborg
Netto på Nytorv i Kalundborg. Foto: Google Streetview.

To knivbevæbnede mænd røvede torsdag aften ved 22-tiden Netto på Nytorv i Kalundborg.

Politiet modtog kl. 22.12 en en anmeldelse om røveriet fra personalet i forretningen.

Kort inden anmeldelsen var to personer kommet ind i butikken med tildækkede ansigter og bevæbnet med knive. De gik hen til en ung kvindelig ekspedient og tog fat i hende og sagde, at hvis hun fulgte med, så skete der hende ikke noget. Ekspedienten gik hen til kassen og udleveredeet mindre kontantbeløb til røverne. Den ene gerningsmand sagde noget i retning af: ” Jalla – Jalla vi skal videre”.

En af mændene tog pengene fra kassen, og lagde dem ned i en gul Nettopose. Da de havde fået pengene, løb de to mænd fra stedet i retning af Nytorv.

Røverne beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: hoftelang sort jakke med hætte, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. Bar maskering / handsker, Medbragte: gul Netto pose, Bevæbning: kniv;

og

B: Mand, 20-25 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: mørk jakke/fleece, sorte bukser med hvide striber på siderne muligt mrk. Adidas, sorte sko med hvide såle. Iført hue, maskering og handsker, Bevæbning: kniv.

Politiet søger vidner til episoden. Har nogen bemærket to mænd løbe ad Nytorv omkring kl. 22 torsdag aften hører politiet gerne om det på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.