Bande-relaterede mænd fængslet for våbenbesiddelse

To unge mænd blev i går varetægtsæfngslet i fire uger for ulovlig våbenbesiddelse. De blev anholdt i forbindelse med efterforskning af sager med relation til konflikten i bandemiljøet.

De to mænd i starten af 20’erne er mistænkt for, under særligt skærpende omstændigheder, at have besiddet en skarpladt pistol. Dette skete ifølge sigtelsen den 24. september klokken ca. 14.50 på Voldstien i Ishøj. Ifølge politiet er den ene af de to unge mænd er medlem af en bande og den anden har relation til samme bande.

Anholdt i bybus
Bandemedlemmet er samtidig sigtet for, under særligt skærpende omstændigheder, at være i besiddelse af en skarpladt pistol, da han blev anholdt onsdag klokken 15.15 i en bybus i krydset Ishøj Stationsvej/Taastrup Valbyvej i Ishøj.

– De to mænd med banderelation er mistænkt for at besidde skydevåben i det offentlige rum. Jeg er meget tilfreds med at retten valgte at varetægtsfængsle dem, siger anklager Louise Arffmann efter det lukkede grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.