Ægtepar lå og sov: Gevær stukket ind gennem døråbning og affyret
Nordsjællands Politi efterforsker her til formiddag en skudhændelse på en adresse på Bistrupvej i Birkerød.

Politiet fik klokken 04.47 en anmeldelse om, at to personer var trængt ind i boligen, hvor et ægtepar, en 70-årig mand og en 65-årig kvinde, lå og sov.

Manden i huset vågnede og så den ene gerningsmand stikke et geværløb gennem døråbningen til soveværelset, hvorefter et skud blev affyret op i loftet. Ingen personer blev ramt af skuddet.

Der er intet, som tyder på, at der er tale om en sag med banderelationer. Ægteparret har oplyst, at de for nylig er flyttet ind i villaen, mens deres egen bolig bliver renoveret.

Nordsjællands Politi har kun et sparsomt signalement af gerningsmændene. De var begge iført mørkt tøj, maskerede, talte engelsk med accent og flygtede fra stedet i en ikke nærmere beskrevet bil.

Politiet hører gerne fra borgere, som har set eller hørt noget usædvanligt i området omkring Bistrupvej. I så fald bedes man kontakte politiet på 114.

Nordsjællands Politi efterforsker nu sagen, herunder også et motiv til hændelsen, og har i skrivende stund ikke yderligere oplysninger i sagen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.