29. marts 2024

Kort: Midt- og Vestsjællands Politi.

Kort: Midt- og Vestsjællands Politi.

Visitationszonen i Gersagerparken, Askerød-bebyggelsen, Hedelunden og Valhallen i Hundige i Greve kommune forlænges til og med den 15. oktober. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Baggrunden for beslutningen om forlængelse af visitationszonen er, at der efter politiets vurdering fortsat er en forøget risiko for, at der i området foretages en strafbar handling, som indebærer fare for personers liv, helbred og velfærd.

Politiet vurderer at der er fortsat er aktivitet i de kriminelle grupperinger, også lokalt i Hundige og der har siden etableringen af visitationszonen været flere episoder, hvor banderelaterede personer er truffet med skudsikker vest eller i besiddelse af slagvåben.

Senest har der i går været en skudepisode i Gersagerparken, hvor to maskerede mænd på knallert affyrede en række skud mod to personer, der sad på en bænk.

Visitationszonen er afgrænset af følgende veje i området:

Godsvej fra jernbanestrækningen, Hundigevej, indkørsel til Hundigevej nr. 38, markskellet før beboelsen frem til Godsvej ved indkørsel til Godsvej nr. 105, Godsvej frem til Lille Vejleå, Lille Vejleå/Ishøj Sø, sti til Hundigevej, Hundigevej, jernbanestrækningen fra Hundigevej via Hundige St. til Godsvej.

I visitationszonen må politiet kontrollere, om nogen i området besidder eller bærer våben. Formålet er, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.