Politiet forlænger visitationszone i Hundige
Kort: Midt- og Vestsjællands Politi.

Visitationszonen i Gersagerparken, Askerød-bebyggelsen, Hedelunden og Valhallen i Hundige i Greve kommune forlænges til og med den 15. oktober. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Baggrunden for beslutningen om forlængelse af visitationszonen er, at der efter politiets vurdering fortsat er en forøget risiko for, at der i området foretages en strafbar handling, som indebærer fare for personers liv, helbred og velfærd.

Politiet vurderer at der er fortsat er aktivitet i de kriminelle grupperinger, også lokalt i Hundige og der har siden etableringen af visitationszonen været flere episoder, hvor banderelaterede personer er truffet med skudsikker vest eller i besiddelse af slagvåben.

Senest har der i går været en skudepisode i Gersagerparken, hvor to maskerede mænd på knallert affyrede en række skud mod to personer, der sad på en bænk.

Visitationszonen er afgrænset af følgende veje i området:

Godsvej fra jernbanestrækningen, Hundigevej, indkørsel til Hundigevej nr. 38, markskellet før beboelsen frem til Godsvej ved indkørsel til Godsvej nr. 105, Godsvej frem til Lille Vejleå, Lille Vejleå/Ishøj Sø, sti til Hundigevej, Hundigevej, jernbanestrækningen fra Hundigevej via Hundige St. til Godsvej.

I visitationszonen må politiet kontrollere, om nogen i området besidder eller bærer våben. Formålet er, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.