Tricktyv sagde hun var fra hjemmeplejen

To ældre beboere i Lundtofteparken i Lyngby blev i går udsat for forsøg på trikctyveri.

Kl. 15.15 fik en ældre mand på 79 år besøg af kvinden, som udgang sig for at være fra hjemmeplejen og tilbød at tale om julehjælp. Manden lukkede hende derfor ind, og selv om kvinden kun havde været ude af syne et øjeblik under besøget, lykkedes det hende at stjæle et større beløb i kontanter.

Kvinden beskrives som: 35-40 år, ca. 160 cm., almindelig kropsbygning, brun i huden med mørke pletter i ansigtet og med langt sort hår. Talte dansk og var iført sort hue, der faldt ned bagpå, sort jakke og sorte løse bukser.

Også en 87-årig kvinde havde mellem kl. 18.00 og 19.15 haft besøg af en kvinde, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Hun blev lukket ind og talte længe med beboeren, men da kvinden var gået, blev beboeren mistænksom og ringede til hjemmeplejen, som kunne afvise, at de havde sendt en ud. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over, om det lykkedes kvinden at stjæle noget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.