Bevæbnede mænd røvede restaurant

Restaurant Vadestedet i Holbæk. Foto: Google Streetview.


Bevæbnet med kniv og økse røvede to mænd tidligt i morges en restaurant Vadestedet på Strandmøllevej i Holbæk.

En rengøringsassistent slog kl. 05.41 alarm, efter to hætteklædte mænd havde skubbet hende netop som hun havde låst sig ind i restauranten.

Den ene røver truede rengøringsassistenten med en kniv, mens den anden med en økse ødelagde et træskab for at stjæle kontanter, der blev opbevaret på stedet

Bagefter flygtede røverne fra stedet til fods i ukendt retning.

Den 50-årige, kvindelige rengøringsassistent kom ikke noget til ved røveriet, udover den ubehagelige oplevelse.

De to røvere beskrives som:

A: Mand, 180-185 cm høj, almindelig af kropsbygning, brun hudfarve og med brune/mørke hænder. Han talte engelsk og var iført mørke bukser, sorte kondisko, mørk jakke i tyndt stof, sort balaclava og var bevæbnet med en kniv.

B: Mand, 180-190 cm, almindelig af kropsbygning, brun hudfarve og brune/mørke hænder. Han haver meget aggressiv og højtråbene og tale engelsk. Han var iført Mørke/sorte cowboybukser, mørke sko, lyseblå jakke, sort elefanthue og bevæbnet med økse.

Politiet kørte til stedet og ledte med flere patruljer efter røverne men uden held. Hundepatruljer har undersøgt området for eventuelle spor efter røverne.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne personer, der har bemærket de to røvere i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.