14-årig pige voldtaget – mødte sin voldtægtsmand på et diskotek

En 14-årig pige blev natten til lørdag voldtaget da hun var på vej hjem fra et diskotek.

Klokken 02.27 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en mand, som på vej hjem fra byen var blevet opsøgt af en grædende 14-årig pige, som oplyste, at hun var blevet voldtaget på en p-plads på Ny Østergade i Roskilde.

Pigen, der er fra Haslev, havde på et diskotek mødt en fyr, som hun var fulgtes med til p-pladsen, hvor han gennemførte fuldbyrdet voldtægt mod hende.

Politiet sørgede for, at pigens forældre blev underrettet om sagen, og at hun efterfølgende blev undersøgt på Center for Voldtægtsofre i København.

Pigen beskrev sin voldtægtsmand som værende: Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-20 år, 175-180 cm, almindelig kropsbygning, brud hudfarve og kronraget/skaldet og havde mørt kort fuldskæg. Han var iført Han røg Prince Light og talte dansk med accent.

De sociale myndigheder blev også underrettet om sagen, hvor offeret senere skal videoafhøres for at få klarlagt detaljerne i sagen.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på p-pladsen i tiden kort før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.