Fire mænd varetægtsfængslet efter skudepisode i Skovlunde

Fire mænd er blevet varetægtsfængslet i forbindelse med et skyderi i Skovlunde fredag aften.

Fredag aften kl. 19.15 fik Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at der var blevet affyret skud i krydset ved Bybjergvej. Politiet rykkede talstærkt ud til stedet.

Politiets foreløbige efterforskning tyder på, at to personbiler – en sølvfarvet Volvo S70 og en sort Seat Altea – chikanerede hinanden under kørsel på Ballerup Boulevard i retning mod København, hvorefter de stødte sammen i krydset ved Bybjergvej. Her opstod slagsmål mellem mændene i de to biler også med brug af stikvåben – og på et tidspunkt blev der løsnet cirka 4-6 skud.

Ingen er meldt ramt af skud, men en 34-årig mand pådrog sig stiklæsioner og en 23-årig mand pådrog sig læsioner efter stik og stump vold. De blev anholdt fredag aften.

I løbet af natten til lørdag blev yderligere to mænd på hhv. 19 og 25 år anholdt.

De fire anholdt er alle fra Ballerup-området og de blev i går fremstillet i grundlovsforhør, hvor retten valgte at varetægtsfængsle dem i foreløbig fire uger. Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre.

– Der ser ud til at være tale om uoverensstemmelser mellem personer fra Ballerup-området og intet tyder på, at der er nogen sammenhæng til den verserende bandekonflikt i Storkøbenhavn, siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.